Uspešen začetek sezone za Carja in Opeko! PDF Natisni E-pošta


Na prvi cestni dirki sezone v soboto v Tišini sta kolesarja Ljubo car in Ajda Opeka zmagala. Na tradicionalno dobro organizirani cestni dirki za amaterje sta tako Car kot Opeka vsak v svoji kategoriji zmagala in ve3č kot odlično začela novo sezono. Na dirki so sodelovali tudi drugi naši kolesarji  z nekoliko manj sreče. Lansko letni zmagovalec Kogler se je za las izognil padcu, ki so zaznamovali  večji del dirke in se uvrstil bolj na rep razpredelnice, oba mlada kolesarja  Anže in Jan pa spoznala, da bosta morala biti na treningih še bolj prizadevna.

 

20150328 171921
20150328 171523
 
Spoštovani ljubitelji kolesarjenja! PDF Natisni E-pošta

Kolesarska sezona je pred vrati. Da ne boste samo opazovalec kolesarskega dogajanja vas vabimo, da se nam pridružite. Vsako lepo nedeljo se ob 10.00 uri zberemo v Ljudskem vrtu  pred vzhodno tribuno in potem odpeljemo novim doživetjem nasproti. Kolesarjenje prilagajamo  trenutno zbranim v skupini. Kolesarimo  pa 2 do 3 uri. Dovolj, da nedeljsko kosilo še bolj tekne. Več informacij dobite na tel. Št. 041 416 772.

 
Pestro v maju in novosti pri 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja PDF Natisni E-pošta

Že 16. maja bo na programu maraton Posadno vinskih cestah v Pesnici. Proga ostaja ista kot vsa leta doslej. Bo se pa tudi na ta maraton možno prijaviti v klubski pisarni. Novost je ta, da je možno v pred prijavi plačati tudi startnino za maraton Okoli Pohorja. Enotna cena za oba maratona je 30 €.


Že naslednji dan, 17. maja bo  v Jarenini kolesarska dirka za pokal Slovenije za amaterje, master in ženske. Na zelo zahtevni progi pričakujemo vse najboljše iz Slovenije in seveda veliko število gledalcev. Na ogled dirke vas posebej vabi glavni pokrovitelj , firma Dveri pax, kjer bo start in cilj dirke.
Glavna novost bo letos na 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja. Start maratona bo pod Pohorjem, kjer bo tudi cilj maratona. Točna lokacija bo še pravočasno sporočena. Boljše bo poskrbljeno tudi za druženje po maratonu. Novost bo tudi samo kolesarjenje, kjer bomo skupaj s policijo poskrbeli za brezskrbno, varno in dovolj hitro kolesarjenje na celotni 150 km dolgi trasi maratona. Več o tem pa v prihodnjih informacijah.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 10 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 288595 |::..