Prodaja kolesarskih dresov

Ponujamo vam možnost izjemno ugodnega nakupa pravega kolesarskega dresa:
 

dres 2014 mali

 

.
Ajda OPEKA in Ljubo CAR PDF Natisni E-pošta

V nedeljo 14. junija  2015 je bila v Ljubljani kolesarska dirka, ki je štela tudi kot kvalifikacija  za svetovno amatersko kolesarsko prvenstvo, ki bo letos v prvem tednu septembra na Danskem. Na njej sta nastopala tudi dva tekmovalca KD Branik insicer Ajda Opeka in Ljubo Car. Oba sta bila odlična.


Ajda je ponovno  zmagala, Car pa z odličnim tretjim mestom  izboril nastop na Danskem. Ajda je tekmovala v kategoriji ženske B in nastopila na 90 km dolgi progi, kjer je nastopil tudi Ljubo v kategoriji Master F. Oba njuna odlična rezultata nas zavezujeta, da bomo poskrbeli za njuno udeležbo na letošnjem svetovnem prvenstvu, kajti prepričani smo, da nas bosta oba letos še večkrat razveselila.

 
Izjemen uspeh na DP Gabrje PDF Natisni E-pošta
DP - Gabrje 2015 003
DP - Gabrje 2015 011
DP - Gabrje 2015 015

Na včerajšnjem amaterskem državnem prvenstvu v Gabrju so bili vsi trije  naši tekmovalci izjemno uspešni. Trajči Velički je sicer  nastopil v skupini policije, kjer je  moral prav tako pokazat veliko moči in znanja, da je končno prišel do zmage. Ljubo Car je bil drugi in le njegovi spretnosti in izkušnjam gre zahvala da ni v ciljnem šprintu pristal na asfaltu.  Zmaga se mu je ves čas nasmihala, vendar je tokrat  imel kanček več sreče njegov konkurent. Odlično je opravila tudi Ajda Opeka, ki je bila  v izjemno veliki vročini (33 *C ) prepričljiva zmagovalka.  Le upamo lahko, da bodo z odličnimi rezultati nadaljevali in s svojim vzgledom  privabili mlade v atraktiven in lep kolesarski šport.

 
Uspešen začetek sezone za Carja in Opeko! PDF Natisni E-pošta


Na prvi cestni dirki sezone v soboto v Tišini sta kolesarja Ljubo car in Ajda Opeka zmagala. Na tradicionalno dobro organizirani cestni dirki za amaterje sta tako Car kot Opeka vsak v svoji kategoriji zmagala in ve3č kot odlično začela novo sezono. Na dirki so sodelovali tudi drugi naši kolesarji  z nekoliko manj sreče. Lansko letni zmagovalec Kogler se je za las izognil padcu, ki so zaznamovali  večji del dirke in se uvrstil bolj na rep razpredelnice, oba mlada kolesarja  Anže in Jan pa spoznala, da bosta morala biti na treningih še bolj prizadevna.

 

20150328 171921
20150328 171523
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 10 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 360022 |::..