Prodaja kolesarskih dresov

Ponujamo vam možnost izjemno ugodnega nakupa pravega kolesarskega dresa:
 

dres 2014 mali

 

.
Pestro v maju in novosti pri 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja PDF Natisni E-pošta

Že 16. maja bo na programu maraton Posadno vinskih cestah v Pesnici. Proga ostaja ista kot vsa leta doslej. Bo se pa tudi na ta maraton možno prijaviti v klubski pisarni. Novost je ta, da je možno v pred prijavi plačati tudi startnino za maraton Okoli Pohorja. Enotna cena za oba maratona je 30 €.


Že naslednji dan, 17. maja bo  v Jarenini kolesarska dirka za pokal Slovenije za amaterje, master in ženske. Na zelo zahtevni progi pričakujemo vse najboljše iz Slovenije in seveda veliko število gledalcev. Na ogled dirke vas posebej vabi glavni pokrovitelj , firma Dveri pax, kjer bo start in cilj dirke.
Glavna novost bo letos na 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja. Start maratona bo pod Pohorjem, kjer bo tudi cilj maratona. Točna lokacija bo še pravočasno sporočena. Boljše bo poskrbljeno tudi za druženje po maratonu. Novost bo tudi samo kolesarjenje, kjer bomo skupaj s policijo poskrbeli za brezskrbno, varno in dovolj hitro kolesarjenje na celotni 150 km dolgi trasi maratona. Več o tem pa v prihodnjih informacijah.

 
Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu PDF Natisni E-pošta

Aja in DP Petajnci 15 005Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu. Na državnem prvenstvu v ciklokrosu v PAja in DP Petajnci 15 005etajncih je zmagala in tako osvojila prvi državni naslov v letošnji kolesarski sezoni. Želimo in upamo, da nas bo tako razveseljevala skozi vso sezono.

 
Ajda OPEKA-amaterska kolesarka leta 2014 PDF Natisni E-pošta

20141213 164552V prijetnem vzdušju prekmurske ravnice je bila minuli konec tedna zadnja razglasitev KZS najboljših amaterskih kolesark in kolesarjev ter klubov v letošnji sezoni. Pričakovano je najboljša amaterska kolesarka Ajda Opeka, ki je zmagala v vseh kategorijah razen kronometru, kjer je bila druga. Odlično se je odrezal tudi Ljubo CAR, ki je tretji v svoji kategoriji. Precejšen skok na lestvici je naredil klub, ki je pristal na 15. mestu med 49 klubi, ki so tekmovali v amaterskem kolesarstvu.

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 11 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 321346 |::..