Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu PDF Natisni E-pošta

Aja in DP Petajnci 15 005Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu. Na državnem prvenstvu v ciklokrosu v PAja in DP Petajnci 15 005etajncih je zmagala in tako osvojila prvi državni naslov v letošnji kolesarski sezoni. Želimo in upamo, da nas bo tako razveseljevala skozi vso sezono.

 
Ajda OPEKA-amaterska kolesarka leta 2014 PDF Natisni E-pošta

20141213 164552V prijetnem vzdušju prekmurske ravnice je bila minuli konec tedna zadnja razglasitev KZS najboljših amaterskih kolesark in kolesarjev ter klubov v letošnji sezoni. Pričakovano je najboljša amaterska kolesarka Ajda Opeka, ki je zmagala v vseh kategorijah razen kronometru, kjer je bila druga. Odlično se je odrezal tudi Ljubo CAR, ki je tretji v svoji kategoriji. Precejšen skok na lestvici je naredil klub, ki je pristal na 15. mestu med 49 klubi, ki so tekmovali v amaterskem kolesarstvu.

 
AJDA OPEKA – amaterska kolesarka leta v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

AJA. koles.leta 2014 001Na minulem »večeru zvezd« v Ljubljani je Kolesarska zveza Slovenija razglasila največje uspehe slovenskih kolesark in kolesarjev v tej sezoni. Prav veseli in ponosni smo na našo tekmovalko Ajdo Opeka, ki je v amaterskem kolesarstvu dobila laskavi naslov najboljše kolesarke v RS. Do tega naslova je prišla z zbirom številnih zmag na posameznih dirkah v Sloveniji, tako v cestni vožnji, kjer je državna prvakinja, gorski vožnji prav tako najboljša, na kronometru, kjer je druga in krona vsega svetovna prvakinja v absolutni kategoriji.

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 11 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 288618 |::..