Zimski treningi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Jure Golčer   

Začetek novembra je čas, ko kolesarji začnemo s pripravo na novo sezono. Pomembno je, da si zastavimo realne cilje, saj bomo tako z zadostno količino motivacije pravilno usmerjali potek treninga. Aerobne treninge na kolesu lahko kombiniramo z drugimi športi (tek, smučarski tek, turno smučanje). Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem krepitvi mišičnih skupin, ki na kolesu sicer ne delajo. Zdaj je tudi čas, ko preverimo in po potrebi spremenimo položaj na kolesu, uvedemo kakšno novost v načinu prehranjevanja...

Več ...
 
Ajda OPEKA in Ljubo CAR PDF Natisni E-pošta

016V minulem vikendu sta oba naša tekmovalca odlično nastopila na kolesarski dirki Vodice, ki se je točkovala za pokal Slovenije. Na krožni in zahtevni progi je Ljubo Car v močni konkurenci prepričljivo zmagal. Vso konkurenco je premagala tudi Ajda Opeka. Ajda je takoj po dirki odpeljala še gorsko dirko iz Horjula na Koreno in 1.vzpon na Hrušico. Tudi tukaj je bila svetovna prvakinja prepričljivo najboljša. Tako je v enem dnevu odpeljala tri zahtevne dirke in na vseh treh tudi zmagala, kar je izjemno redko doživeta izkušnja, ki je pokazala vso vztrajnost in odlično pripravljenost naše Ajde. Naslednji dan je zmagala še na dirki na Št.Jošt.

Več v galeriji slik

 
PDF Natisni E-pošta

AJDA OPEKA SVETOVNA PRVAKINJA

20140831 161951

20140831 165512

Na pravkar končanem amaterskem svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Ljubljani ja naša članica Ajda Opeka v dresu državne reprezentance dosegla izjemen uspeh. Postala je svetovna prvakinja. Po seriji letošnjih odličnih rezultatih je to samo krona njenega prizadevnega dela in truda. Ajda je zmagala prepričljivo in pokazala kdo je letos najboljši. Čestitamo in želimo, da nas tudi v prihodnje razveseljuje s svojimi vožnjami, ki so vzgled za številne kolesarske navdušence.

Aja, kot ji pravijo prijatelji, ostani še naprej to kar si.

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 12 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 288585 |::..