Prodaja kolesarskih dresov

Ponujamo vam možnost izjemno ugodnega nakupa pravega kolesarskega dresa:
 

dres 2014 mali

 

.
AJDA OPEKA – amaterska kolesarka leta v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

AJA. koles.leta 2014 001Na minulem »večeru zvezd« v Ljubljani je Kolesarska zveza Slovenija razglasila največje uspehe slovenskih kolesark in kolesarjev v tej sezoni. Prav veseli in ponosni smo na našo tekmovalko Ajdo Opeka, ki je v amaterskem kolesarstvu dobila laskavi naslov najboljše kolesarke v RS. Do tega naslova je prišla z zbirom številnih zmag na posameznih dirkah v Sloveniji, tako v cestni vožnji, kjer je državna prvakinja, gorski vožnji prav tako najboljša, na kronometru, kjer je druga in krona vsega svetovna prvakinja v absolutni kategoriji.

 
Zimski treningi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Jure Golčer   

Začetek novembra je čas, ko kolesarji začnemo s pripravo na novo sezono. Pomembno je, da si zastavimo realne cilje, saj bomo tako z zadostno količino motivacije pravilno usmerjali potek treninga. Aerobne treninge na kolesu lahko kombiniramo z drugimi športi (tek, smučarski tek, turno smučanje). Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem krepitvi mišičnih skupin, ki na kolesu sicer ne delajo. Zdaj je tudi čas, ko preverimo in po potrebi spremenimo položaj na kolesu, uvedemo kakšno novost v načinu prehranjevanja...

Več ...
 
Ajda OPEKA in Ljubo CAR PDF Natisni E-pošta

016V minulem vikendu sta oba naša tekmovalca odlično nastopila na kolesarski dirki Vodice, ki se je točkovala za pokal Slovenije. Na krožni in zahtevni progi je Ljubo Car v močni konkurenci prepričljivo zmagal. Vso konkurenco je premagala tudi Ajda Opeka. Ajda je takoj po dirki odpeljala še gorsko dirko iz Horjula na Koreno in 1.vzpon na Hrušico. Tudi tukaj je bila svetovna prvakinja prepričljivo najboljša. Tako je v enem dnevu odpeljala tri zahtevne dirke in na vseh treh tudi zmagala, kar je izjemno redko doživeta izkušnja, ki je pokazala vso vztrajnost in odlično pripravljenost naše Ajde. Naslednji dan je zmagala še na dirki na Št.Jošt.

Več v galeriji slik

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 12 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 321318 |::..