Prodaja kolesarskih dresov

Ponujamo vam možnost izjemno ugodnega nakupa pravega kolesarskega dresa:
 

dres 2014 mali

 

.
Članstvo v našem društvu PDF Natisni E-pošta

Vsi, ki ste se v novoletni obljubi odločili, da boste v tem letu živeli bolj zdravo in koristno življenje vabimo, da se priključite in postanete dejavni član najstarejšega kolesarskega društva v tem delu Evrope. Društvo je bilo ustanovljeno pred 114 leti, natančneje 5.septembra 1900. Članarina 10€ vam prinaša kar nekaj ugodnosti. V materialnem smislu vam omogočamo nakup opreme z vsaj 20% popustom, pridobitev ustrezne licence za kolesarjenje in plačilo simbolične startnine na naših kolesarskih prireditvah. Včlanite se in postanite član društva z bogato tradicijo. Z vašim članstvom boste bogato tradicijo najstarejšega kolesarskega kolektiva nadaljevali.

 
Estetsko kolesarjenje –novost v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

Prvi v Sloveniji bomo pričeli z akcijo »estetsko kolesarjenje« za vse starostne kategorije. Več o tem bomo povedali udeležencem na prvem srečanju. Že sedaj lahko povemo, da bo to kolesarjenje novost v našem prostoru ter imelo izjemne učinke na zdravje vsakega posameznika.

 
Vpis v kolesarsko šolo Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Če ste mladi, stari 10 do 14 let in imate željo po cestnem tekmovalnem kolesarstvu je kolesarska šola Jureta Golčerja pravi naslov. Starši, sedaj je čas, da vašega otroka vpišeta v kolesarsko šolo, kjer se bo naučil pravilno kolesariti in morda postal odličen kolesar.
Sedaj trenirajo v dvorani Tabor, ob koncu tedna pa moči nabirajo na daljših pohodih. Pričakovati je, da bo v letošnji sezoni Branik s svojimi kolesarji ponovno na startnih listah dirk v Sloveniji in tujini.. Vsem, ki se želijo priključiti sporočamo, da je še čas in naj to storijo čimprej.


Da pa starši ne boste zgolj opazovalci dela vaših otrok, smo tudi za vas pripravili presenečenje. Od 2.marca naprej(če bodo vremenske razmere dopuščale) se bomo zbirali pred klubski prostori na Mladinski ulici – vzhodna tribuna LV-telovadnice sever ter se s kolesi podali na krajše in kasneje na vedno daljše kolesarske izlete. Proge bomo izbirali udeležencem primerne in tako, da bomo lahko na njih srečevali mlade kolesarje na treningih.

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 14 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 321343 |::..