Estetsko kolesarjenje –novost v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

Prvi v Sloveniji bomo pričeli z akcijo »estetsko kolesarjenje« za vse starostne kategorije. Več o tem bomo povedali udeležencem na prvem srečanju. Že sedaj lahko povemo, da bo to kolesarjenje novost v našem prostoru ter imelo izjemne učinke na zdravje vsakega posameznika.

 
Vpis v kolesarsko šolo Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Če ste mladi, stari 10 do 14 let in imate željo po cestnem tekmovalnem kolesarstvu je kolesarska šola Jureta Golčerja pravi naslov. Starši, sedaj je čas, da vašega otroka vpišeta v kolesarsko šolo, kjer se bo naučil pravilno kolesariti in morda postal odličen kolesar.
Sedaj trenirajo v dvorani Tabor, ob koncu tedna pa moči nabirajo na daljših pohodih. Pričakovati je, da bo v letošnji sezoni Branik s svojimi kolesarji ponovno na startnih listah dirk v Sloveniji in tujini.. Vsem, ki se želijo priključiti sporočamo, da je še čas in naj to storijo čimprej.


Da pa starši ne boste zgolj opazovalci dela vaših otrok, smo tudi za vas pripravili presenečenje. Od 2.marca naprej(če bodo vremenske razmere dopuščale) se bomo zbirali pred klubski prostori na Mladinski ulici – vzhodna tribuna LV-telovadnice sever ter se s kolesi podali na krajše in kasneje na vedno daljše kolesarske izlete. Proge bomo izbirali udeležencem primerne in tako, da bomo lahko na njih srečevali mlade kolesarje na treningih.

 
Program prireditev PDF Natisni E-pošta

Tudi letos bomo organizirali 21. maraton PO SADNO VINSKIH CESTAH, ki bo na sporedu v soboto 31. maja in 36. maraton OKOLI POHORJA, ki bo v soboto 28. junija. Oba maratona bosta v okviru akcije SLOVENIJA KOLESARI, ki jo vodi in usmerja Olimpijski komite Slovenije-Odbor športa za vse.

Zaradi zaostrenih pogojev in osebne kazenske ter materialne odgovornosti organizatorja, bomo maraton Po sadno vinskih cestah organizirali pod nekoliko spremenjenimi pogoji. Zagotavljamo vam, da pa to ne bo v nobenem primeru krnilo vašega zadovoljstva,. ko se boste podali na eno izmed prog. Osnovna novost bo namreč ta, da boste predvsem kolesarili, ne pa dirkali kar so posamezniki skušali lani izkoristiti za sebe, pri tem pa jim ni bilo mar za številne druge udeležence, ki so želeli uživati na kolesu. Potrudili se bomo, da bo maraton ostal osrednja rekreativna športna prireditev v treh občinah.

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 14 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 288613 |::..