Kolesarska šola Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Pa jo imamo. Šola, ki bo nedvomno pritegnila mlade k napornemu in lepemu športu. Jure Golčer je nedvomno imenitno kolesarsko ime, ki se je dokazal na številnih dirkah v Sloveniji in tujini. Je dvakratni zmagovalec dirke Po Sloveniji, državni prvak Slovenije in pred tem v gorskem kolesarstvu državni prvak v vseh kategorijah. S svojim znanjem in izkušnjami bo pomagal pri vzgoji mladega roda branikov kolesarjev. Pri delu ne bo sam, pomagali mu bodo Žiga Slak, ki bo skrbel za treninge in ostali prijatelji, ki si srčno želijo obuditev in zagon kolesarskega društva Branik. Zato pozivajo mlade, željne dokazovanja v kolesarstvu, stare od 12 do 15 let, da se pridružijo tekmovalni vrsti in skozi treninge postanejo del bogate zgodovine Branikov kolesarjev.

 
Kolesarska šola PDF Natisni E-pošta
Vabimo vse mlade, da se vključijo v kolesarsko šolo Branika. Posebej vabljeni letniki 1997 do 2002 torej otroci stari od 10 do 15 let. Trener kolesarstva jih bo naučil varne vožnje, najboljši bodo lahko nadaljevali kolesarsko športno pot tudi v profesionalno kolesarstvo. Vpis otrok je možno opraviti po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali preko telefoma 041 416 771  oz. 041 416 772. Vsako soboto med 10. 00 in 12.00 uri se lahko oglasite tudi v klubskih prostorih, ki si pod novo tribuno vzhod, telovadnica sever, kjer boste dobili še več dodatnih informacij.
 
Državno prvenstvo za amaterje, masters in ženske v Jarenini. PDF Natisni E-pošta


JareninainSadnovinske2016035V čudovitem vremenu smo  uspešno izpeljali dirko za državno prvenstvo naših najboljših amaterskih kolesarjev in kolesark. Na 17 km dolgi precej zahtevni progi v Jarenini-kjer so se kot mladinci pred davnimi leti mučili, Špilak, Sagan, Stare, Primožič in še druga znana kolesarska imena, so se tokrat v 13 kategorijah  pomerili naši najboljši amaterji in dame. Za naš klub se je dirka končala izjemno uspešno. Naš matador Car, presenetljivo odličen Velički in pričakovano najboljša Ajda Opeka so postali državni prvaki in tako  poplačali ves trud in delo sebi in vsem, ki se v klubu trudimo pridobiti tudi mlajše in jih navdušiti za čudovit šport. Žal nam to ne uspeva. Odličja najboljšim je izročil predsednik KZS Tomaž Grm, klub je prispeval še nekaj tekočih daril. Najlepše darilo in spodbuda za še boljše delo za vse pa so trije državni prvaki.

 
<< Začetek < Prejšnja 21 22 23 Naslednja > Konec >>

Stran 21 od 23
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 515682 |::..