.
Pestro v maju in novosti pri 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 20 Marec 2015 23:50

Že 16. maja bo na programu maraton Posadno vinskih cestah v Pesnici. Proga ostaja ista kot vsa leta doslej. Bo se pa tudi na ta maraton možno prijaviti v klubski pisarni. Novost je ta, da je možno v pred prijavi plačati tudi startnino za maraton Okoli Pohorja. Enotna cena za oba maratona je 30 €.


Že naslednji dan, 17. maja bo  v Jarenini kolesarska dirka za pokal Slovenije za amaterje, master in ženske. Na zelo zahtevni progi pričakujemo vse najboljše iz Slovenije in seveda veliko število gledalcev. Na ogled dirke vas posebej vabi glavni pokrovitelj , firma Dveri pax, kjer bo start in cilj dirke.
Glavna novost bo letos na 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja. Start maratona bo pod Pohorjem, kjer bo tudi cilj maratona. Točna lokacija bo še pravočasno sporočena. Boljše bo poskrbljeno tudi za druženje po maratonu. Novost bo tudi samo kolesarjenje, kjer bomo skupaj s policijo poskrbeli za brezskrbno, varno in dovolj hitro kolesarjenje na celotni 150 km dolgi trasi maratona. Več o tem pa v prihodnjih informacijah.

 
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 321345 |::..