Zavarovalnica Sava

.
Kolesarska šola PDF Natisni E-pošta

Spoštovani ljubitelji cestnega kolesarstva!

 

V Mariboru oživljamo cestno kolesarstvo in vabimo vse nadobudne kolesarke in kolesarje, starosti 12 let in več, da se vključijo v šolo, ki jo vodi mojster tega športa, Jure Golčer. V šoli se bodo naučili vseh prvin cestnega kolesarstva, najboljši pa bodo lahko nadaljevali športno pot tudi v profesionalno kolesarstvo.

 

Vadbe bodo potekale 2-3 krat tedensko, cena vadnine je predvidena 40€ na mesec. Vsak otrok se včlani še v društvo, kar zahteva dodatnih 20€ na koledarsko leto.

 

Vpis otrok je možen z izpolnitvijo Pristopne Izjave in podpisom Kodeksa športnega obnašanja staršev. Podpisana dokumenta je možno poslati po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Več informacij je na voljo tudi preko telefoma 041 416 772 ali 031 322 801. Vsak torek in četrtek med 10h in 12h se lahko oglasite tudi v klubskih prostorih, ki si pod tribuno Ljudskega Vrta vzhod, telovadnica sever, kjer dobite še več dodatnih informacij.

 

Začetek rednih vadb v letu 2023 je predviden s 1. marcem, oziroma kot bodo dopuščale vremenske razmere. Spoznamo pa se z veseljem že prej!

 

 
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 682846 |::..