Zavarovalnica Sava

.
Zadnje novice
Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu PDF Natisni E-pošta

Aja in DP Petajnci 15 005Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu. Na državnem prvenstvu v ciklokrosu v PAja in DP Petajnci 15 005etajncih je zmagala in tako osvojila prvi državni naslov v letošnji kolesarski sezoni. Želimo in upamo, da nas bo tako razveseljevala skozi vso sezono.

 
Ajda OPEKA-amaterska kolesarka leta 2014 PDF Natisni E-pošta

20141213 164552V prijetnem vzdušju prekmurske ravnice je bila minuli konec tedna zadnja razglasitev KZS najboljših amaterskih kolesark in kolesarjev ter klubov v letošnji sezoni. Pričakovano je najboljša amaterska kolesarka Ajda Opeka, ki je zmagala v vseh kategorijah razen kronometru, kjer je bila druga. Odlično se je odrezal tudi Ljubo CAR, ki je tretji v svoji kategoriji. Precejšen skok na lestvici je naredil klub, ki je pristal na 15. mestu med 49 klubi, ki so tekmovali v amaterskem kolesarstvu.

 
AJDA OPEKA – amaterska kolesarka leta v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

AJA. koles.leta 2014 001Na minulem »večeru zvezd« v Ljubljani je Kolesarska zveza Slovenija razglasila največje uspehe slovenskih kolesark in kolesarjev v tej sezoni. Prav veseli in ponosni smo na našo tekmovalko Ajdo Opeka, ki je v amaterskem kolesarstvu dobila laskavi naslov najboljše kolesarke v RS. Do tega naslova je prišla z zbirom številnih zmag na posameznih dirkah v Sloveniji, tako v cestni vožnji, kjer je državna prvakinja, gorski vožnji prav tako najboljša, na kronometru, kjer je druga in krona vsega svetovna prvakinja v absolutni kategoriji.

 
Zimski treningi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Jure Golčer   

Začetek novembra je čas, ko kolesarji začnemo s pripravo na novo sezono. Pomembno je, da si zastavimo realne cilje, saj bomo tako z zadostno količino motivacije pravilno usmerjali potek treninga. Aerobne treninge na kolesu lahko kombiniramo z drugimi športi (tek, smučarski tek, turno smučanje). Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem krepitvi mišičnih skupin, ki na kolesu sicer ne delajo. Zdaj je tudi čas, ko preverimo in po potrebi spremenimo položaj na kolesu, uvedemo kakšno novost v načinu prehranjevanja...

Več ...
 
Ajda OPEKA in Ljubo CAR PDF Natisni E-pošta

016V minulem vikendu sta oba naša tekmovalca odlično nastopila na kolesarski dirki Vodice, ki se je točkovala za pokal Slovenije. Na krožni in zahtevni progi je Ljubo Car v močni konkurenci prepričljivo zmagal. Vso konkurenco je premagala tudi Ajda Opeka. Ajda je takoj po dirki odpeljala še gorsko dirko iz Horjula na Koreno in 1.vzpon na Hrušico. Tudi tukaj je bila svetovna prvakinja prepričljivo najboljša. Tako je v enem dnevu odpeljala tri zahtevne dirke in na vseh treh tudi zmagala, kar je izjemno redko doživeta izkušnja, ki je pokazala vso vztrajnost in odlično pripravljenost naše Ajde. Naslednji dan je zmagala še na dirki na Št.Jošt.

Več v galeriji slik

 
PDF Natisni E-pošta

AJDA OPEKA SVETOVNA PRVAKINJA

20140831 161951

20140831 165512

Na pravkar končanem amaterskem svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Ljubljani ja naša članica Ajda Opeka v dresu državne reprezentance dosegla izjemen uspeh. Postala je svetovna prvakinja. Po seriji letošnjih odličnih rezultatih je to samo krona njenega prizadevnega dela in truda. Ajda je zmagala prepričljivo in pokazala kdo je letos najboljši. Čestitamo in želimo, da nas tudi v prihodnje razveseljuje s svojimi vožnjami, ki so vzgled za številne kolesarske navdušence.

Aja, kot ji pravijo prijatelji, ostani še naprej to kar si.

 
Ajda OPEKA v reprezentanci Slovenije na svetovno prvenstvo PDF Natisni E-pošta

aja branikNaša uspešna in prizadevna članica Ajda OPEKA je  bila uspešna v junijskih kvalifikacijah in se uvrstila v slovensko reprezentanco za svetovno prvenstvo, ki bo zadnje dni avgusta v Ljubljani. Selektor Mitja Hernaus  je Ajdo na osnovi letošnjih rezultatov postavil v ekipo za cestno preizkušnjo-dirka bo dolga kar 154 km, kakor tudi v ekipo vožnje na čas. Glede na formo Ajde je pričakovati, da bo vozila tudi v ekipi štafet. Vsekakor je to  izjemen dosežek Ajde in nagrada za njeno uspešno delo v kolesarstvu, hkrati pa tudi obveza, da bo dirke uspešno odpeljala.

Na svetovnem kolesarskem prvenstvu bo nastopil še en naš član in sicer Sašo KOGLER. Tudi on je uspešno premagal kvalifikacije in se bo skupaj z Ajdo  v močni mednarodni konkurenci boril za svoj najboljši rezultat. Obema želimo obilo sreče. Za ostalo sta  v veliki meri poskrbela že sama.

 
Kolesarski izlet in »estetsko« kolesarjenje PDF Natisni E-pošta

Minulo soboto smo kljub hladnemu vremenu začeli s t.i. estetskim kolesarjenjem. Pretirano veliko nas ni bilo, ogrela nas je pa pozitivna energija in želja po kolesarjenju ter druženju. Vsi so dobili koristne informacije in obljubili, da se še srečamo. Tako bo v soboto 15.3. 2014 ob 9.00 uri  pred vzhodno tribuno LV ponovno v znamenju kolesark in kolesarjev, ki želijo nekaj več kot le pritiskanje na pedala in lovljenja« višincev«. Pridite in prepričajte se sami, da je v naši družbi prijetno in koristno.

 
Članstvo v našem društvu PDF Natisni E-pošta

Vsi, ki ste se v novoletni obljubi odločili, da boste v tem letu živeli bolj zdravo in koristno življenje vabimo, da se priključite in postanete dejavni član najstarejšega kolesarskega društva v tem delu Evrope. Društvo je bilo ustanovljeno pred 114 leti, natančneje 5.septembra 1900. Članarina 10€ vam prinaša kar nekaj ugodnosti. V materialnem smislu vam omogočamo nakup opreme z vsaj 20% popustom, pridobitev ustrezne licence za kolesarjenje in plačilo simbolične startnine na naših kolesarskih prireditvah. Včlanite se in postanite član društva z bogato tradicijo. Z vašim članstvom boste bogato tradicijo najstarejšega kolesarskega kolektiva nadaljevali.

 
Estetsko kolesarjenje –novost v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

Prvi v Sloveniji bomo pričeli z akcijo »estetsko kolesarjenje« za vse starostne kategorije. Več o tem bomo povedali udeležencem na prvem srečanju. Že sedaj lahko povemo, da bo to kolesarjenje novost v našem prostoru ter imelo izjemne učinke na zdravje vsakega posameznika.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja > Konec >>

Stran 6 od 7
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 685141 |::..