.
Zadnje novice
Objava tradicionalnih maratonov PDF Natisni E-pošta
maraton vc net maraton op net
 
Program prireditev PDF Natisni E-pošta

Tudi letos bomo organizirali že 20. maraton PO SADNO VINSKIH CESTAH, ki bo na sporedu  v soboto 01. junija in jubilejni 35. maraton OKOLI POHORJA, ki bo v soboto 29. junija. Oba maratona bosta v okviru akcije SLOVENIJA KOLESARI, ki jo vodi in usmerja Olimpijski komite Slovenije-Odbor športa za vse.

Novost je dirka za državno prvenstvo, ki bo v nedeljo 8. septembra iz Hoč na Pohorje s ciljem pri hotelu Bellevue. Dirka bo za državne naslove v vseh kategorijah, tako bo v dopoldanskem času za vse rekreativne kolesarje, popoldne pa za ml.mladince, Mladince, Elite in P 23. Na  približno 16 km dolgi progi z višinsko razliko skoraj 800 m pričakujemo najboljše kolesarje Slovenije.

 
Kolesarska šola Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Pa jo imamo. Šola, ki bo nedvomno pritegnila mlade k napornemu in lepemu športu. Jure Golčer je nedvomno imenitno kolesarsko ime, ki se je dokazal na številnih dirkah v Sloveniji in tujini. Je dvakratni zmagovalec dirke Po Sloveniji, državni prvak Slovenije in pred tem v gorskem kolesarstvu državni prvak v vseh kategorijah. S svojim znanjem in izkušnjami bo pomagal pri vzgoji mladega roda branikov kolesarjev. Pri delu ne bo sam, pomagali mu bodo Žiga Slak, ki bo skrbel za treninge in ostali prijatelji, ki si srčno želijo obuditev in zagon kolesarskega društva Branik. Zato pozivajo mlade, željne dokazovanja v kolesarstvu, stare od 12 do 15 let, da se pridružijo tekmovalni vrsti in skozi treninge postanejo del bogate zgodovine Branikov kolesarjev.

 
Kolesarska šola PDF Natisni E-pošta
Vabimo vse mlade, da se vključijo v kolesarsko šolo Branika. Posebej vabljeni letniki 1997 do 2002 torej otroci stari od 10 do 15 let. Trener kolesarstva jih bo naučil varne vožnje, najboljši bodo lahko nadaljevali kolesarsko športno pot tudi v profesionalno kolesarstvo. Vpis otrok je možno opraviti po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali preko telefoma 041 416 771  oz. 041 416 772. Vsako soboto med 10. 00 in 12.00 uri se lahko oglasite tudi v klubskih prostorih, ki si pod novo tribuno vzhod, telovadnica sever, kjer boste dobili še več dodatnih informacij.
 
Predsednik je Branko TEKMEC PDF Natisni E-pošta
Na volilni skupščini je bil izvoljen nov 10 članski upravni odbor. V delo društva so se vključili bivši kolesarji, kot tudi podjetniki. Oboji so si zadali v tem času smele, vendarle pa realne cilje. Glavni cilj je zagotoviti finančna sredstva za zagon nekdaj uspešne šole kolesarstva za mlajše kategorije.Verjamemo, da nam bo uspelo. Vodstvo društva je prevzel uspešen in ambiciozen direktor Zavarovalnice Maribor, Branko Tekmec, univ. dipl.ing.agr. dosedanji predsednik Bojan Horvat pa je ostal njegova desna roka v vlogi podpredsednika. Vsem želimo, uspešno delo in ponovno vrnitev branikov kolesarjev na domače dirke.
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 7
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 591670 |::..