Zavarovalnica Sava

.
Zadnje novice
Vpis v kolesarsko šolo Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Če ste mladi, stari 10 do 14 let in imate željo po cestnem tekmovalnem kolesarstvu je kolesarska šola Jureta Golčerja pravi naslov. Starši, sedaj je čas, da vašega otroka vpišeta v kolesarsko šolo, kjer se bo naučil pravilno kolesariti in morda postal odličen kolesar.
Sedaj trenirajo v dvorani Tabor, ob koncu tedna pa moči nabirajo na daljših pohodih. Pričakovati je, da bo v letošnji sezoni Branik s svojimi kolesarji ponovno na startnih listah dirk v Sloveniji in tujini.. Vsem, ki se želijo priključiti sporočamo, da je še čas in naj to storijo čimprej.


Da pa starši ne boste zgolj opazovalci dela vaših otrok, smo tudi za vas pripravili presenečenje. Od 2.marca naprej(če bodo vremenske razmere dopuščale) se bomo zbirali pred klubski prostori na Mladinski ulici – vzhodna tribuna LV-telovadnice sever ter se s kolesi podali na krajše in kasneje na vedno daljše kolesarske izlete. Proge bomo izbirali udeležencem primerne in tako, da bomo lahko na njih srečevali mlade kolesarje na treningih.

 
Program prireditev PDF Natisni E-pošta

Tudi letos bomo organizirali 21. maraton PO SADNO VINSKIH CESTAH, ki bo na sporedu v soboto 31. maja in 36. maraton OKOLI POHORJA, ki bo v soboto 28. junija. Oba maratona bosta v okviru akcije SLOVENIJA KOLESARI, ki jo vodi in usmerja Olimpijski komite Slovenije-Odbor športa za vse.

Zaradi zaostrenih pogojev in osebne kazenske ter materialne odgovornosti organizatorja, bomo maraton Po sadno vinskih cestah organizirali pod nekoliko spremenjenimi pogoji. Zagotavljamo vam, da pa to ne bo v nobenem primeru krnilo vašega zadovoljstva,. ko se boste podali na eno izmed prog. Osnovna novost bo namreč ta, da boste predvsem kolesarili, ne pa dirkali kar so posamezniki skušali lani izkoristiti za sebe, pri tem pa jim ni bilo mar za številne druge udeležence, ki so želeli uživati na kolesu. Potrudili se bomo, da bo maraton ostal osrednja rekreativna športna prireditev v treh občinah.

 
Objava tradicionalnih maratonov PDF Natisni E-pošta
maraton vc net maraton op net
 
Program prireditev PDF Natisni E-pošta

Tudi letos bomo organizirali že 20. maraton PO SADNO VINSKIH CESTAH, ki bo na sporedu  v soboto 01. junija in jubilejni 35. maraton OKOLI POHORJA, ki bo v soboto 29. junija. Oba maratona bosta v okviru akcije SLOVENIJA KOLESARI, ki jo vodi in usmerja Olimpijski komite Slovenije-Odbor športa za vse.

Novost je dirka za državno prvenstvo, ki bo v nedeljo 8. septembra iz Hoč na Pohorje s ciljem pri hotelu Bellevue. Dirka bo za državne naslove v vseh kategorijah, tako bo v dopoldanskem času za vse rekreativne kolesarje, popoldne pa za ml.mladince, Mladince, Elite in P 23. Na  približno 16 km dolgi progi z višinsko razliko skoraj 800 m pričakujemo najboljše kolesarje Slovenije.

 
Kolesarska šola Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Pa jo imamo. Šola, ki bo nedvomno pritegnila mlade k napornemu in lepemu športu. Jure Golčer je nedvomno imenitno kolesarsko ime, ki se je dokazal na številnih dirkah v Sloveniji in tujini. Je dvakratni zmagovalec dirke Po Sloveniji, državni prvak Slovenije in pred tem v gorskem kolesarstvu državni prvak v vseh kategorijah. S svojim znanjem in izkušnjami bo pomagal pri vzgoji mladega roda branikov kolesarjev. Pri delu ne bo sam, pomagali mu bodo Žiga Slak, ki bo skrbel za treninge in ostali prijatelji, ki si srčno želijo obuditev in zagon kolesarskega društva Branik. Zato pozivajo mlade, željne dokazovanja v kolesarstvu, stare od 12 do 15 let, da se pridružijo tekmovalni vrsti in skozi treninge postanejo del bogate zgodovine Branikov kolesarjev.

 
Kolesarska šola PDF Natisni E-pošta

Spoštovani ljubitelji cestnega kolesarstva!

 

V Mariboru oživljamo cestno kolesarstvo in vabimo vse nadobudne kolesarke in kolesarje, starosti 12 let in več, da se vključijo v šolo, ki jo vodi mojster tega športa, Jure Golčer. V šoli se bodo naučili vseh prvin cestnega kolesarstva, najboljši pa bodo lahko nadaljevali športno pot tudi v profesionalno kolesarstvo.

 

Vadbe bodo potekale 2-3 krat tedensko, cena vadnine je predvidena 40€ na mesec. Vsak otrok se včlani še v društvo, kar zahteva dodatnih 20€ na koledarsko leto.

 

Vpis otrok je možen z izpolnitvijo Pristopne Izjave in podpisom Kodeksa športnega obnašanja staršev. Podpisana dokumenta je možno poslati po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Več informacij je na voljo tudi preko telefoma 041 416 772 ali 031 322 801. Vsak torek in četrtek med 10h in 12h se lahko oglasite tudi v klubskih prostorih, ki si pod tribuno Ljudskega Vrta vzhod, telovadnica sever, kjer dobite še več dodatnih informacij.

 

Začetek rednih vadb v letu 2023 je predviden s 1. marcem, oziroma kot bodo dopuščale vremenske razmere. Spoznamo pa se z veseljem že prej!

 

 
Predsednik je Branko TEKMEC PDF Natisni E-pošta
Na volilni skupščini je bil izvoljen nov 10 članski upravni odbor. V delo društva so se vključili bivši kolesarji, kot tudi podjetniki. Oboji so si zadali v tem času smele, vendarle pa realne cilje. Glavni cilj je zagotoviti finančna sredstva za zagon nekdaj uspešne šole kolesarstva za mlajše kategorije.Verjamemo, da nam bo uspelo. Vodstvo društva je prevzel uspešen in ambiciozen direktor Zavarovalnice Maribor, Branko Tekmec, univ. dipl.ing.agr. dosedanji predsednik Bojan Horvat pa je ostal njegova desna roka v vlogi podpredsednika. Vsem želimo, uspešno delo in ponovno vrnitev branikov kolesarjev na domače dirke.
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 7
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 685097 |::..