Zavarovalnica Sava

.
Zadnje novice
The latest news from the Joomla! Team

Voščilo PDF Natisni E-pošta

Staro leto je minilo,
ne oziraj se nazaj,
novega pa ne priganjaj,
presenetiti se daj!
(Svetlana Makarovič)

 

Vesele božične praznike in

srečno, uspešno v novem kolesarskem letu 2020

vam želi

KOLESARSKO DRUŠTVO BRANIK

 

Drevo

 

 
Vabilo na 1. kolesarjenje PDF Natisni E-pošta

Pozdravljeni!


Zima odhaja in že kar lep čas nas vabijo poletne temperature na kolo. Verjamemo, da ste najbolj vztrajni kolesarili tudi ob nižjih temperaturah skozi vso zimo. Prav vse vabimo na letošnjo prvo skupinsko kolesarjenje, v nedeljo 10.marca 2019. Zbrali se bomo pred klubskimi prostori pred vzhodno tribuno Ljudskega vrta na Mladinski ulici ob 9.00 uri in se podali na krajšo pretežno ravninsko pot v okolico Maribora. Pot bo dolga okrog 40 km. Na kolesarjenju se bomo pogovorili tudi o naših naslednjih kolesarskih druženjih ob nedeljah, zato tokrat ne smete izostati. Se vidimo v nedeljo.

 
PDF Natisni E-pošta

 Srečno novo leto,

poslovno uspešno in kolesarsko odlično 2019

vam želimo

 KOLESARSKO DRUŠTVO BRANIK

voscilnica 19  

 
Vzpon na AREH 2018 PDF Natisni E-pošta

Vzpon na Areh, dirka amaterjev, ki je štela za pokal Slovenije v vzponih je minila v lepem, kolesarjem prijaznem vremenu. Tokrat smo startali iz Trga svobode, kar so kolesarji sprejeli z navdušenjem in to prakso bomo nadaljevali. Progo sicer vsi dokaj dobro poznajo, ocenjujejo jo kot najlepšo in upamo lahko, da bodo pohvale in pozitivne misli na dirko v prihodnje privabile še večje število predvsem tistih, ki jih iz različnih razlogov na »domačo« dirko ni bilo. Potrudili se bomo, da bomo v naslednjem  letu  ponovno razveselili vse tiste, ki so prišli letos, kot tudi tiste, ki še omahujejo. » Naš hrib« bo postal tudi vaš in dirka z najdaljšim vzponom-17,2 km ter z 998 višinskimi metri in gostoljubnostjo postrežbe in pohorskega piskra Ruške koče,  bo gotovo postala ena najlepših kolesarskih prireditev v Sloveniji.

 

Povezava do galerije

 
Ljubo CAR ponovno državni prvak, Ajda OPEKA končala v UKC PDF Natisni E-pošta

Na včerajšnjem državnem prvenstvu v cestni vožnji v Voklem je potrdil odlično pripravljenost  Ljubo Car in osvojil majico državnega prvaka. V navidezno nezahtevni progi, ki je pa bila zelo tehnično zahtevna zaradi številnih zoženj in ozkega cestišča ter ostrih ovinkov se je Car odlično znašel in v ciljnem šprintu prepričljivo zmagal. Ajda OPEKA, ki je vozila v isti skupini je vse do zadnjega 8 kroga obvladovala situacijo in si pripravljala dobro izhodišče za ciljni sprint. Žal je svojo pot končala v nezavarovanem betonskem prepustu in z razbito glavo državno prvenstvo končala v UKC Ljubljana.
Ob vseh hvalospevih o odlični organizaciji dirke moramo povedati, da je imela reševalna služba veliko dela. Vsem, ki so Ajdi pomagali na poti do UKC se lepo zahvaljujemo.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 5 od 14
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 685000 |::..