Zavarovalnica Sava

.
Zadnje novice
The latest news from the Joomla! Team

Po izletu na URBAN PDF Natisni E-pošta

Bila je res  lepa nedelja. Zlasti kolesarje je vleklo v naravo in na daljši ali krajši izlet. Nekateri so izkoristili ponudbo našega društva in se za konec svoje poti podali še do turistične kmetije KRAMPL-Janč. Tudi tokrat so naleteli na prijazne gostitelje in raznovrstno kulinarično ponudbo. Hvala vsem, ki ste prišli in nam zaupali svoje kolesarske želje, ambicije in tudi dobronamerne kritične misli. Vedite, da ste vsi dobrodošli tudi prihodnje leto in da bodo vaše ideje upoštevane v naših akcijah.  Prizadevali si bomo za uresničitev vaših idej in želja v okviru čedalje večjih birokratskih ovir, ki nam vsem grenijo lepo in  zdravju koristno kolesarsko  zagnanost. Skupaj z vami bomo gradili našo skupno lepšo kolesarsko podobo in ponudbo Maribora za vse kolesarje, ki se bodo  ustavili  v »totem« našem Mariboru.

 
Ljubitelji kolesarstva ! PDF Natisni E-pošta
20150929 152134 
 20150929 151528

V nedeljo 18.10. 2015  bo kolesarjem vreme zelo naklonjeno . po prognozi bo brez dežja vse do 17.00 ure, ko bo za vse, ki se boste podali  na Urban najlepši del  nedelje že za vami. 

Zatorej ne obupat danes,  nedelja bo suha in lepa. Tudi temperatura okrog 15 C bo prava. Torej, veselimo se srečanja, pozitivnih  misli in idej na turistični kmetiji KRAMPL-Janč. Na cilju se dobimo ob približno 12.00 uri, kjer boste nagrajeni z medaljo po lastni izbiri , malico in pijačo. Za vsega 5 € kotizacije. Veselimo se srečanja z vami.

 
S kolesi na Urban PDF Natisni E-pošta

Ob 115 obletnici Kolesarskega društva Branik vas vabimo, da se pripeljete s kolesom v nedeljo, 18. 10. 2015 ob 12.00 uri na 599 m visoki razgledni  hrib URBAN , kjer vas bomo na izletniški kmetiji KRAMPL –JANČ obdarili s spominsko medaljo  po vaši lastni izbiri in pogostili. V vaši družbi bomo zaključili letošnjo kolesarsko sezono in naredili  načrte za prihodnje. Za prijetno druženje ob glasbi, hrani in pijač se veselimo srečanja z  vami in vaših bistrih misli ter idej za boljše in lepšo kolesarsko prihodnost  vseh kolesarskih navdušencev. Štartnine ni, bomo pa veseli vašega prispevka v višini 5 € za hrano in medaljo. V primeru slabega vremena bomo izlet prestavili na sončno obsijan dan.


Torej v nedeljo, 18.10. ob 12.00 uri se dobimo na Urbanu pri JANČU.

 
Amatersko kolesarsko svetovno prvenstvo –Danska 2015 PDF Natisni E-pošta

DANSKA 2015 075V času od  10.9. do 13.9. 2015 je na Danskem v mestecu Hobro in Aalbergu potekalo svetovno amatersko kolesarsko prvenstvu. Na prvenstvo je nastopalo tudi 17 slovenskih kolesarjev in kolesark. Zastopanost in konkurenca pa tokrat izjemna, saj je samo Angležev bilo 106, sicer pa zastopani kolesarji iz vseh celin. Zelo močno so bile zastopane kolesarsko razvite države  Evrope, Amerike, Afrike, Avstralije.


Naše zastopstvo je bilo odlično.  Iz kolesarskega društva Branik  je v reprezentanci nastopala aktualna svetovna prvakinja Ajda Opeka. Prvi dan je bil na programu kronometer, kjer Ajda v idealnih razmerah ne dosega odličnih uvrstitev. Tokrat je v izjemno mrzlem in zelo vetrovnem vremenu dosegla odlično  7. mesto in potrdila odlično pripravljenost.

Več ...
 
Važne informacije pred startom maratona OKOLI POHORJA PDF Natisni E-pošta

37.kolesarski maraton OKOLI POHORJA bo zanesljivo. Start bo v soboto 27.6. 2015 ob 9.00 uri pred spodnjo postajo pohorske vzpenjače za najdaljšo 150 km dolgo progo. Ostale proge startajo ob 9.15 uri.

 

OPIS TRAS. Po startu se vsi odpeljemo po Pohorski c do krožišča na Lackovo c ter nato po njej na Streliško c in dalje po Papeški proti Hočam in Sl. Bistrici okoli Pohorja. Udeleženci na progah 70, 50 in 25 km  se v krožišču na Lackovi odpeljejo proti Pekram, Limbušu in Rušam ter dalje na različne dolžine. Vračamo se po dravski dolini v Selnico ob Dravi, zavijemo na ruški most v Ruše in dalje v Limbuš, Pekre in v rondoju na Lackovi zavijemo proti spodnji postaji pohorske vzpenjače. Po tej progi se vračajo tudi vsi  ostali udeleženci iz prog 70,50 in 25 km. Proga 25 km obrne pred hotelom VETER v Rušah, kjer je organizirana tudi prva in zadnja okrepčevalnica za vse proge. Vse proge bodo talno označene.

 

Maraton bo potekal v skladu s CPP, kar pomeni, da ne bomo dovoljevali oz. tolerirali množičnih kršitev CPP. Vse udeležence že sedaj prosimo in pozivamo, da vozijo po svojih močeh, da vožnjo prilagodijo razmeram na cesti in svoji psihofizični pripravljenosti. Zlasti je pa maraton namenjen sproščenemu, športnemu druženju na kolesu. Zatorej vabljeni v soboto na start maratona pod Pohorje.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 14
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 685146 |::..