Ajda OPEKA v reprezentanci Slovenije na svetovno prvenstvo PDF Natisni E-pošta

aja branikNaša uspešna in prizadevna članica Ajda OPEKA je  bila uspešna v junijskih kvalifikacijah in se uvrstila v slovensko reprezentanco za svetovno prvenstvo, ki bo zadnje dni avgusta v Ljubljani. Selektor Mitja Hernaus  je Ajdo na osnovi letošnjih rezultatov postavil v ekipo za cestno preizkušnjo-dirka bo dolga kar 154 km, kakor tudi v ekipo vožnje na čas. Glede na formo Ajde je pričakovati, da bo vozila tudi v ekipi štafet. Vsekakor je to  izjemen dosežek Ajde in nagrada za njeno uspešno delo v kolesarstvu, hkrati pa tudi obveza, da bo dirke uspešno odpeljala.

Na svetovnem kolesarskem prvenstvu bo nastopil še en naš član in sicer Sašo KOGLER. Tudi on je uspešno premagal kvalifikacije in se bo skupaj z Ajdo  v močni mednarodni konkurenci boril za svoj najboljši rezultat. Obema želimo obilo sreče. Za ostalo sta  v veliki meri poskrbela že sama.

 
Kolesarski izlet in »estetsko« kolesarjenje PDF Natisni E-pošta

Minulo soboto smo kljub hladnemu vremenu začeli s t.i. estetskim kolesarjenjem. Pretirano veliko nas ni bilo, ogrela nas je pa pozitivna energija in želja po kolesarjenju ter druženju. Vsi so dobili koristne informacije in obljubili, da se še srečamo. Tako bo v soboto 15.3. 2014 ob 9.00 uri  pred vzhodno tribuno LV ponovno v znamenju kolesark in kolesarjev, ki želijo nekaj več kot le pritiskanje na pedala in lovljenja« višincev«. Pridite in prepričajte se sami, da je v naši družbi prijetno in koristno.

 
Članstvo v našem društvu PDF Natisni E-pošta

Vsi, ki ste se v novoletni obljubi odločili, da boste v tem letu živeli bolj zdravo in koristno življenje vabimo, da se priključite in postanete dejavni član najstarejšega kolesarskega društva v tem delu Evrope. Društvo je bilo ustanovljeno pred 114 leti, natančneje 5.septembra 1900. Članarina 10€ vam prinaša kar nekaj ugodnosti. V materialnem smislu vam omogočamo nakup opreme z vsaj 20% popustom, pridobitev ustrezne licence za kolesarjenje in plačilo simbolične startnine na naših kolesarskih prireditvah. Včlanite se in postanite član društva z bogato tradicijo. Z vašim članstvom boste bogato tradicijo najstarejšega kolesarskega kolektiva nadaljevali.

 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 Naslednja > Konec >>

Stran 13 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 288600 |::..